Cos Cumparaturi

GDPR Dreptul de a fi uitat

Pentru a va sterge contul de pe site-ul nostru, va trebui sa urmati pasii de mai jos: 1. Trimite-ti e-mailul in formularul de mai jos.
2. Va fi trimis un e-mail de confirmare, trebuie sa faceti clic pe butonul de confirmare sau link-ul din e-mail.
3. Contul si datele personale vor fi sterse.