Contact
Tel. +40 31.405.94.22
Cos Cumparaturi

Privacy Policy



Notă informativă privind protecția datelor personale

Conform prevederilor din: Lege nr. 677/2001 | Lege nr. 506/2004 | OUG nr. 13/2012  (CE 45/2001)

PRIVACY

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, IL TEXTILE are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de IL TEXTILE în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: shop@iltextile.com

Scopul colectării datelor
Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, IL TEXTILE le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile şi produsele pe care le-aţi achiziţionat şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii şi produse
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele propuse de IL TEXTILE sau ale firmelor de producători reprezentați;
  • facturării serviciilor si produselor comandate de dumneavoastră;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de IL TEXTILE

Informații personale colectate
Informații cu caracter personal au scopul de a vă înțelege mai bine preferințele și a fi capabili să vă oferim servicii îmbunătățite și în particular pentru următoarele motive:

  • Păstrarea unei arhive interne.
  • Putem folosi anumite informații pentru a ne îmbunătăți serviciile și produsele.
  • Putem trimite uneori email-uri promoționale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante folosind adresa de email transmisa către noi.
  • Din când în când putem folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă contacta în scopuri promoționale și de sondare a pieței. Putem să vă contactăm prin email, la telefon, prin fax sau folosind serviciile tradiționale de poștă. Putem de asemenea folosi informațiile dumneavoastră pentru a adapta și imbunătăți website-ul nostru la cerințele dumneavoastră.

Securitatea datelor
Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor dvs. cu caracter personal este bine protejată.

Linkuri către alte website-uri
Website-ul nostru poate conține linkuri către alte website-uri de interes. Totuși, odată ce ați folosit unul dintre aceste linkuri și ați părăsit website-ul nostru, trebuie sa fiți conștienți de faptul că noi nu mai avem niciun control asupra protejării confidențialității dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. În consecință, nu suntem responsabili pentru protejarea confidențialității datelor dvs. personale în acord cu declarația noastră de confidențialitate deoarece alte website-uri pot avea o politică diferită din acest punct de vedere. Trebuie deci să acordați atenție acestui aspect și să consultați declarația de confidențialitate a website-ului în cauză.

Cum puteți controla folosirea datelor dumneavoastră personale
Puteți alege să restricționați colectarea sau folosirea datelor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • de fiecare dată când vi se cere să completați un formular pe website-ul nostru, indicați dacă nu doriți ca informațiile oferite să fie folosite în scopuri de marketing
  • dacă v-ați dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale în scopuri de marketing, vă puteți schimba opțiunea trimițându-ne o notă informativă scrisă sau un email la adresa shop@iltextile.com

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosință datele dumneavoastră personale către terți decât dacă avem permisiunea dumneavoastră expresă sau dacă suntem obligați prin lege sa făcem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite materiale promoționale ale terților despre care noi credem că vă pot interesa numai dacă ne dați de știre că doriți să se întâmple acest lucru.

Newslettere
IL TEXTILE folosește serviciile de email ca modalitate de contactare a clienților săi. La înregistrare, utilizatorul trebuie să fie de acord cu primirea fără drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promoțional (de ex. email-uri cu date de facturare, suport tehnic și informații despre înregistrare). Pentru a bloca primirea acestor email-uri trebuie să renuntati în mod expres și să nu mai beneficiați astfel de serviciile noastre.

IL TEXTILE poate trimite de asemenea și email-uri promoționale periodice (de ex. oferte speciale).



Contactați-ne în legătură cu politica de confidențialitate

Declarația de confidențialitate stabilește modul în care IL TEXTILEfolosește și protejează orice informație cu caracter personal pe care o transmiteți către IL TEXTILE de fiecare dată când vizitați acest website.

IL TEXTILE dorește să vă asigure că sunteți protejați împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terți. Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi pentru a va identifica corect atunci când folosiți website-ul nostru vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezenta de confidențialitate.

IL TEXTILE își rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidențialității datelor clienților prin actualizarea periodică a paginii web. Va recomandăm în consecință să vizitați mai des pagina care prezintă declarația noastră de confidențialitate pentru a vă asigură că sunteți de acord cu schimbările operate.

IL TEXTILE in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://shop.iltextile.com respecta caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politica de confidențialitate. Puteți cere informații detaliate despre natura datelor dvs. personale pe care le deținem noi. Daca doriți o copie a informațiilor deținute de noi vă rugăm să ne scrieți la adresa listata la sfarșitul acestei pagini.

Daca veți considera că informațiile de natură personală care vă privesc în mod direct și pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete vă rugăm să ne trimiteți un email cât mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toate datele asupra cărora ne-ați atras atenția. Dacă aveți și alte întrebări privitoare la politica noastră de confidențialitate sau felul în care colectăm și folosim informatiile personale, vă rugăm să ne contactați la arresa e-mail: shop@iltextile.com